Telefon: (+45) 70 200 215

Thales Iot Webinar Serie

MQTT Essentials

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor MQTT-protokollen (Message Queue Telemetry Transport) er blevet de facto-standarden for pålidelig og sikker IoT-dataoverførsel? Vidste du, at MQTT er mere effektiv end HTTP til brug over mobilnetværk til at forbinde millioner af enheder? Ønsker du at lære, hvor nemt det er at bruge MQTT på Cinterion-moduler?
I dette webinar deler Simon Mullenger, områdechef for feltapplikationsteknik EMEA hos Thales, indsigt i en underholdende praktisk session, som hjælper dig med bedre at forstå de grundlæggende ting i MQTT.
Han fortæller om en kort historie med MQTT og grundlæggende principper for asynkron TCP / IP-kommunikation samt dataoverførselsmetoder. Simon leder dig igennem ved hjælp af Linux- og Python-scripting på en Raspberry Pi, smart indlejrede Java-applikationer og AT Command-baserede internettjenester til at sende MQTT-meddelelser, der indeholder JSON (JavaScript Object Notation) -tekst – alt dette uden Java-programmering overhovedet nødvendigt. Endelig lærer du om brug af Java AT-kommandoudvidelser på Cinterion-moduler og gateways, som let kan tilpasses.

check det ud her 

 

 

m2m