Telefon: (+45) 70 200 215

ITS Teknik leverer P-løsninger til offentlige og private p-pladser

I M2M Nordic vil vi gerne levere produkter at en høj kvalitet, der bidrager til at skabe værdi for vores kunder og understøtter deres værdiskabelse, gennem deres produkter og ydelser. I denne case beskrives en løsning, som ITS Teknik leverer til offentlige og private ejere af større parkeringsløsninger, hvor der er behov for at guide bilisterne til den nærmeste P-plads.

ITS Teknik leverer dokumenterede løsninger, hvor bilisterne pålideligt, via den korteste rute, bliver dirigeret til den nærmeste ledige parkeringsplads. Herved reduceres den parkeringssøgende trafik og udnyttelsen af kostbare parkeringspladser optimeres.

For at kunne levere pålidelige og driftssikre løsninger til sine kunder, har ITS Teknik behov for pålidelige kommunikationsenheder, der kan kommunikere uafhængigt af fast for trådet forbindelser.

Udfordringen:

Når ITS Teknik leverer P-vejvisning via deres system ITS Park er de afhængigt af, at der kan samles data op fra en række forskellige datakilder – bl.a. fra spoler, videokameraer, nummerpladekameraer (ANPR) eller Single Space Detektering (SSD) i eller over den enkelte P-bås.

For at kunne levere en stabil og pålidelig løsning til sine kunder, har ITS Teknik brug for en lige så pålidelig og stabil forbindelse til den cloud baserede overvågningssystem der anvendes i forbindelse med drift og service af ITS Park – hvis ITS Teknik fysisk skal være til stede, når der skal serviceres, fejlsøges eller ændres på konfigurationen, vil det være forbundet med et forbrug af tid og beslaglægge ressourcer, der så ikke kan anvendes til andre opgaver.

Løsningen:

Efter at have afdækket behovet og evalueret de forskellige muligheder i markedet, valgte ITS Teknik at implementere og anvende en løsning fra M2M Nordic. Det er 4G routeren, R2010 fra Robustel, der med et SIM-kort fra Telenor sikrer en stabil og pålidelig forbindelse fra kontrolleren i styreskabet, til clouden og back-end systemet. Routeren kobles direkte sammen med kontrolleren via LAN-porten med et Ethernet kabel. Oven på styreskabet monteres en 4G puck-antenne, der er en vandalsikker løsning, der samtidigt sikrer de bedst mulige sende- og modtageforhold.

Foto venligt udlånt af Randers Kommune, foto: Jakob Lerche
robustel R2010 900x900

Implementeringen:

ITS Tekniks eget team har i samarbejde med M2M Nordic sikret en problemfri implementering af løsningen – løsningen er ”skræddersyet” til ITS Tekniks og deres kunders behov. ITS Tekniks eget team af trafikingeniører, serviceteknikere, programmører og softwareteknikere besidder et meget højt kompetenceniveau, der er med til at sikre en gnidningsløs implementering – herunder også montering og idriftsættelse.

Resultatet:

Løsningen med routerne fra M2M Nordic, gør ITS Teknik langt bedre i stand til at leverer og servicerer deres P-vejvisningssystemer hos deres kunder – det er nu muligt at yde en langt bedre service og have et bedre overblik samtidigt med at der kan effektiviseres i forhold til de anvendt ressourcer og kunderne oplever en langt bedre service.

ITS Teknik:

”Vi er meget glade for at samarbejde med M2M Nordic – de er sammen med deres leverandører, altid parate med support og knowhow i forhold til services og materiel. De har lager i Danmark og kan med kort varsel supportere os, hvis vi står og mangler komponenter” – udtaler ITS Teknik.

Afsluttende tanker:

Dette er et godt eksempel på hvordan M2M Nordic samarbejder med sine kunder, for at finde de helt rigtige løsninger til de specifikke udfordringer kunderne møder, sammen med deres kunder. Vi vil allerhelst levere gode værdiskabende løsninger i samarbejde med vores kunder og deres øvrige samarbejdspartnere og ikke bare komponenter – siger Jesper Ravnsbjerg, Partner i M2M Nordic.

Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi i M2M Nordic kan hjælpe dig med at opnå lignende gode resultater med kommunikationsløsninger, baseret på de mobile teknologier.

Kontakt mig for en snak

Jeg kan hjælpe med følgende indenfor løsninger til dynamiske parkeringsguidesystemer:

  • Aktuelle cases på allerede etablerede løsninger.
  • Sammensætning af kundespecifikke løsninger.
  • Valg af delkomponenter i hele rækken af produkt.
  • Brugervenlig bruger platform – device management platform.
  • Konkurrencedygtige priser.
  • Kvalificerer sparring i forhold til valg af SIM-kort løsninger.