Telefon: (+45) 70 200 215

Ayyeka's FAI™ platform er det ultimative værktøj til effektiv overvågning og styring af sensordata ude i felten

Udfordringen

Udfordringen med hjemtagelse af sensordata ude i felten er kompleks. Manglende realtidsindsigt, upræcis dataanalyse og periodisk datatab grundet sensorfejl skaber ofte udfordringer. Dette resulterer i potentielle fejl i beslutningsprocesser, ineffektiv ressourceudnyttelse og tab af værdifuld information over tid.

Løsningen

Ayyeka’s Field Assets Intelligence™ – FAI™ software platform er det ultimative værktøj til effektiv overvågning og styring af sensordata ude i felten. Med FAI™ får brugerne adgang til en intuitiv og brugervenlig platform, der gør det hurtigt og nemt at monitorere, visualisere, administrere og analysere data fra sensorer, samtidig med at muligheden for direkte integration med tredjepartsapplikationer, såsom SCADA / SRO eller anden specialiseret software, åbner op for en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Intuitiv platform med overblik over alle hændelser:

Ayyeka’s Field Assets Intelligence™ – FAI™ tilbydes i tre forskellige udgaver; den webbaserede FAI Pro™, den serverbaserede On-premise FAI Local™ og MQTT-broker løsning FAI Lite™.

Med FAI™ går brugerne ud over blot at indsamle data; de transformerer dem til brugbar viden. Avancerede analyseværktøjer sætter brugerne i stand til at analysere trends og mønstre, hvilket åbner for proaktiv beslutningstagning og optimering.

En af de markante fordele ved FAI™ er dens brugervenlighed. Platformen er designet til at være intuitiv og nem at navigere, hvilket reducerer behovet for omfattende uddannelse af brugerne. Dette gør det muligt for brugerne at have fuld kontrol over deres data uden besvær og fokusere på at udtrække meningsfuld information for at forbedre og optimere installationerne ude i felten.

En anden afgørende egenskab ved FAI™ er dens evne til at tilpasse sig forskellige industrielle behov. Uanset hvilken type applikation det drejer sig om, kan FAI™ tilpasses for at imødekomme de specifikke krav der kræves i applikationerne og dermed skabe en skræddersyet løsning for den enkelte kunde.

Med AyyekaGo mobilappen kan brugerne via Bluetooth ude på installationsstedet tjekke og få tryghed for at dataloggeren succesfuldt er integreret med sensorer og kan sende data via det mobile netværk. Appen giver også mulighed for at udføre mindre tilpasninger af konfigurationen samt tjekke forskellige parameter.

Konfigurationsværktøj med kunstig intelligens og maskinlæring:

Med FAI™ får brugerne desuden et intuitivt og avanceret konfigurationsværktøj til både datalogger og de tilhørende sensorer. Uanset om det er finjustering af måleparametre, opsætning af alarmer eller tilføjelse af nye sensorer, gøres det nemt og hurtigt med FAI™. Denne brugervenlige tilgang betyder, at brugerne uden besvær kan tilpasse datalogger-løsningen løbende, når behovet opstår. FAI™ sætter effektiviteten og tilpasningsmulighederne i fokus, hvilket giver brugerne mulighed for at reagere hurtigt når eventuelle problemer identificeres.

En anden unik funktion i FAI™ er AI Data Curator.  AI Data Curator er den ultimative løsning til automatisk at opdage eventuelle datakvalitetsproblemer fra sensorer i felten. Ved hjælp af avanceret kunstig intelligens, maskinlæring og mønstergenkendelse identificerer dette kraftfulde værktøj alle former for sensorproblemer, hvilket muliggør øjeblikkelig respons fra brugerne. Med denne unikke teknologi kan brugerne trygt stole på, at deres data er præcise og pålidelige.

FAI™ er ikke blot en datalogger-platform; det er en nøgle til at optimere overvågning og håndtering af sensorer ude i felten. Med muligheden for kontinuerlig tilpasning og automatiseret fejlfinding giver FAI™ brugerne kontrol og sikkerhed for pålidelige data. Med FAI™ er brugerne ikke blot på forkant med teknologien, men sikre også at brugerne kan reagere proaktivt på enhver udfordring på installationerne ude i felten.

Se vores video (engelsk) om de mange fordele ved Ayyeka's Field Assets Intelligence™ - FAI™

Produkter vi anbefaler

Kontakt mig for en snak

Jeg kan hjælpe med følgende emner indenfor Ayyeka Field Asset Intelligence – FAI:

  • Konkrete forslag til en helhedsorienteret, sikker og optimeret datalogger-løsning.
  • Aktuelle cases på allerede etablerede løsninger.
  • Kvalificeret sparring i forhold til valg af SIM-kort løsninger.
  • Fordele ved anvendelsen af Ayyeka Field Asset Intelligence – FAI og AyyekaGo App.
  • Sammensætning af kundepassede løsninger.
  • Konkurrencedygtige priser.