Telefon: (+45) 70 200 215

M2M Nordic har løsningen til dine overløbsbygværker

Udfordringen

Hvert år løber der store mængder urenset spildevand direkte ud i vandmiljøet. Overløbene sker i forbindelse med store regnskyl, hvor rensningsanlæggene og kloaknettet ikke kan håndtere de store mængder regnvand. Og problemet er stigende i takt med flere og flere skybrudshændelser.

Løsningen

M2M Nordic levere en datalogger-løsning, hvor I med det samme får overblik over alle overløbshændelser og efterfølgende kan dokumentere hændelserne overfor relevante myndigheder.

Datalogger med mulighed for eksternt batteri

Den batteridrevne IP68 datalogger placeres typisk direkte i overløbsbygværket under terræn eller i et styreskab over terræn.

Dataloggeren sender trådløst data via det mobile netværk 4G, 3G, 2G, NB-IoT eller LoRaWAN fra sensorerne direkte til en brugervenlig userplatform, hvorfra I hurtigt og nemt kan få overblik over alle overløbshændelser. Fra userplatformen er det muligt via API, at integrere til SCADA / SRO. I userplatformen er det endvidere muligt at styre alarmer via sms og / eller e-mail.

Dataloggeren kan håndtere op til 10 stk. sensorer, så har I behov for andet end overløbsberegning over en periode er det muligt, at tilslutte sensorer til f.eks. analyse af vandet. Det er endvidere muligt, at tilslutte et kamera, WaveCam™ direkte til dataloggeren så I live kan se hvad der sker i overløbsbygværket. 

Ønsker I at øge batterikapaciteten, på grund af f.eks. WaveCam™ eller yderligere sensorer er det muligt, at tilslutte et eksternt batteri til dataloggeren.

IMG_20210426_164944

Bare to sensorer løser opgaven

Til overløbsapplikationen anvendes en niveau-sensor og en overløbskontakt, som sammen med den indbyggede algoritme i userplatformen sørger for detektering og volume-beregning af overløbet.

Brugervenlig userplatform med API til SCADA

Userplatformen, Field Assets Intelligence™ (FAI) giver jer i realtid fuldt overblik over alle hændelser på de enkelte overløbsbygværker.

I userplatformen foregår al programmering, konfiguration af dataloggere og sensorer,  opsætningen af lokationer, brugere, alarmer, integration af SCADA/SRO og meget mere nemt og hurtigt.

Det er endvidere muligt, at generere rapporter som kan anvendes som dokumentation overfor relevante myndigheder.

Platformen tilbydes som en webbaseret løsning (FAI Pro™), en on-premises løsning (FAI Local™) eller direkte enhed-til-MQTT Broker-løsning (FAI Lite™).

M2M Nordic Overløbsbygværker

Har du styr på dit overløb?

Kontakt mig for en snak

Jeg kan hjælpe med følgende emner indenfor overløbsbygværk:

  • Overblik over alle overløbshændelser
  • Dokumentation af hændelser overfor relevante myndigheder
  • Brugervenlig userplatform 
  • Konkurrencedygtige priser