Telefon: (+45) 70 200 215

Effektiv og præcis registrering af spildevandsoverløb.

Udfordringen

Hvert år konfronteres vi med en stigende udfordring med store mængder urenset spildevand, der løber direkte ud i vores vandmiljø under voldsomme regnskyl. Traditionelle rensningsanlæg og kloaksystemer når ofte ikke at håndtere disse enorme vandmængder, især med hyppigere skybrud.

Løsningen

M2M Nordic levere en helhedsorienteret løsning til effektiv og præcis registrering af spildevandsoverløb med volumenberegning. Vi sætter ikke kun fokus på teknologien, men også på brugervenlighed og dokumentation. Med vores dataloggerløsning og Field Assets Intelligence™ platform forvandles overløbshåndtering til en problemfri integreret proces for spildevandsforsyningerne.

Robust og fleksibel batteridrevet IP68 datalogger:

For at imødekomme Miljøstyrelsens krav om omfattende registrering af overløb i PULS-databasen, tilbyder M2M Nordic en unik dataloggerløsning. Dataloggeren er tilsluttet en niveausensor og en digital switch, hvilket sikrer øjeblikkelig registrering af alle overløbshændelser. Den batteridrevne IP68 datalogger placeres typisk direkte i overløbsbygværket eller i et styreskab over terræn, og sender trådløst data via mobile netværk som 4G, 2G, NB-IoT eller LoRaWAN.

Dataloggeren kan håndtere flere sensorer efter behov og kan tilsluttes yderligere enheder som f.eks. et kamera, WaveCam™, der giver live-billeder af hændelserne i overløbsbygværket. Et eksternt batteri kan hurtigt og nemt tilsluttes dataloggeren, dermed øges batterikapaciteten betragtelig.

Brugervenlig userplatform med API til SRO / SCADA:

Til dataloggerløsningen tilbyder M2M Nordic softwaren Field Assets Intelligence™ (FAI), som er en brugervenlige userplatform, der tilbyder fuldt overblik i realtid over alle overløbsbygværker. Platformen er mere end blot et overvågningsværktøj, den er hjertet af effektiviteten. Alle programmeringer, konfigurationer af dataloggere og sensorer, opmåling af overløbsbygværkerne, brugere, alarmer, og integration af SCADA / SRO udføres hurtigt og nemt i userplatformen.

FAI tilbyder tre forskellige løsninger: den webbaserede FAI Pro™, den serverbaserede On-premise FAI Local™ og direkte enhed-til-MQTT broker-løsning FAI Lite™. Uanset hvilken løsning der passer bedst til det aktuelle behov, kan der genereres rapporter til dokumentation overfor myndighederne direkte fra platformen.

Har du styr på dit overløb?

Produkter vi anbefaler

Kontakt mig for en snak

Jeg kan hjælpe med følgende indenfor registrering af spildevandsoverløb:

  • Konkrete forslag til en helhedsorienteret, sikker og optimeret kommunikationsløsning.
  • Aktuelle cases på allerede etablerede løsninger.
  • Kvalificerer sparring i forhold til valg af SIM-kort løsninger.
  • Sammensætning af kundetilpassede løsninger.
  • ” One stop shopping” og hurtig levering fra vores danske lager.
  • Konkurrencedygtige priser.