Telefon: (+45) 70 200 215

Forbedret effektivitet og sikkerhed med Robustel Cloud Manager Service - RCMS

Udfordringen

Uden en dedikeret Device Management Platform kan administration og styring af M2M og IoT-enheder blive både komplekse og tidskrævende. Dette skyldes, at individuel håndtering af disse enheder, som f.eks. routere og gateways ofte resulterer i ineffektivitet, fejl og manglende overblik over tid.

Løsningen

Robustel Cloud Manager Service, RCMS er en cloud- eller serverbaseret løsning, som er modulopbygget og fuld ud skalérbar baseret på Microsoft Azure. RCMS er designet til at arbejde hånd i hånd med Robustel styresystemerne, RobustOS og RobustOS Pro. Dermed kan brugerne fuldt ud udnytte Robustel-produkternes fulde potentiale af overvågnings-, styrings- og kontrolfunktioner.

Overvågning med RobustLink Appen i RCMS:

Med RobustLink appen i RCMS kan brugerne centralt administrere alle M2M og IoT-enhederne, herunder funktioner som fjernovervågning, fjernstyring og fjernkonfiguration. Brugerne kan i RCMS Dashboard nemt få overblik over status på deres enheder, herunder online status, netværksforbindelse, signalstyrke og driftstilstand. Hvis der opstår problemer eller fejl, kan brugerne modtage alarmer og adviseringer og dermed træffe de nødvendige beslutninger og foretage rettidige og forebyggende vedligeholdelse og udbedring af fejl.

Fjernkonfiguration af enhederne er også mulig med RCMS. Brugerne kan hurtigt og nemt ændre eller opdatere konfigurationen på en enkelt enhed eller bulk opdatere flere enheder centralt. Dette sparer tid og ressourcer og giver mulighed for hurtige og nemme ændringer i enhedernes indstillinger.

En anden værdifuld funktion er fjernstyring af enhederne. Brugerne kan fjernstyre deres enheder ved gennem handlinger som genstart, opdatering af firmware eller ændring af netværksindstillinger. Dette giver en høj grad af fleksibilitet og effektivitet i håndteringen af enhederne.

Endelig tilbyder RCMS også dataanalyse og rapportering. Brugere kan indsamle og analysere data fra deres IoT-enheder og generere rapporter og visualiseringer for at få indsigt i enhedens oppetid, forbrug og andre relevante parametre.

Sikker adgang til enhederne med RobustVPN:

RobustLink-menuen i RCMS giver dig fuldt overblik over alle dine Robustel-routere uanset hvor i verden du befinder dig.

Med RCMS er det således muligt at overvåge, diagnosticere og tilrette routerne online uden at skulle sende en teknikker ud i felten. 

Se enhedsstatus, signalstyrke, dataforbrug, netværks-detaljer samt meget mere for alle dine router, der er tilsluttet RCMS platformen.

Enhedsovervågningen giver dig historiske og aktuelle data på en individuel router eller på gruppebasis. Disse overvågningsværktøjer hjælper dig med til at forstå, identificere og forhindre problemer, før de opstår.

Se vores video (engelsk) om de mange fordele ved Robustel - RCMS

Produkter vi anbefaler

Kontakt mig for en snak

Jeg kan hjælpe med følgende indenfor Device Management Platforme:

  • Konkrete forslag til en helhedsorienteret, sikker og optimeret kommunikationsløsning.
  • Aktuelle cases på allerede etablerede løsninger.
  • Kvalificeret sparring i forhold til valg af SIM-kort løsninger.
  • Sammensætning af kundetilpassede løsninger.
  • Fordele ved anvendelsen af Device Management i IoT og M2M-applikationer
  • Sammensætning af kundetilpassede løsninger.
  • Konkurrencedygtige priser.