Telefon: (+45) 70 200 215

Teltonikas Remote Management System (RMS) giver omfattende muligheder for kontrol af og analyserer på de oprettede enheder.

Udfordringen

Med et større antal routere i drift kan det være svært at overskue – hvilke versioner af firmware er på de enkelte enheder, hvor er de placeres geografisk, hvordan ser konfigurationen ud i den enkelte enhed og hvordan kan jeg opdatere firmwaren i alle enhederne, uden at skulle sende SMS’er til hver enkelt enhed – udfordringerne kan være mange!

Løsningen

Teltonikas Remote Management System er en alt-i-én, brugervenlig IoT-platform, der giver en nem måde at holde styr på din tilsluttede enheder. Det er en kraftfuld software, der giver mulighed for fjernadgang og styring af alle tilsluttede Teltonika enheder.

Fjernovervåg og fjernstyr Teltonikas produkter

Personlige dashboards med forudindstillede alarmværdier, opdatering af firmware eller upload/gendan konfigurationen af routeren med få klik. Administration af en enkelt enhed eller større gruppeopdateringer bliver en nem opgave med anvendelse af få ressourcer.

Garanti for service på højt niveau og en forbedret brugeroplevelse – analyser på enhedernes performans og kontroller dataforbrug og oppetid. Geografisk overblik muliggør sporing og overvågning af den enkelte enhed eller af grupper samlet. Med RMS installeret er det muligt at følge bevægelser over tid.

Opsæt et tilpasset rapportsystem, der indeholder oplysninger om relevante enhedsparametre. Rapporter kan genereres periodisk eller efter behov. Alle generede rapporter er gemt i RMS-servere og kan downloades når som helst til brug for analyser.

Analyser dine enheder med RMS indsamlede data. Hver router aktiveret i RMS rapporterer periodisk diverse telemetri og begivenhedsoplysninger, som logges og behandles til fremtidige ydelsestjek eller vedligeholdelsesplanlægning.

Det kan være en dyrt at finde hvilke fysiske porte der er i brug, hvis man fysisk skal ud til en enhed. Port scanning gør det muligt at se aktive Ethernet-porte og enheder forbundet til dem. Desuden kan du oprette RMS-forbindelsesadgangslinks med et enkelt klik.

RMS_Product_Mac_1
RMS_(1)

Sikkerhed – RMS opfylder alle de sikkerhedsmæssige behov

Sikkerhed er topprioritet for alle Teltonikas produkter og det samme gælder for RMS. Teltonika anvender flere metoder for at opnå en sikker forbindelse, herunder adskillige sikkerhedsprotokoller og datakryptering.

Få fuldstændig og sikker kontrol over dinportefølje af Teltonika routere og gateways – ingen offentlig IP nødvendig. Få udbytte af fleksibiliteten ved fjernopdateringer, overvågning og forbedret konfiguration af din tilslutningsenheds økosystem.

Krypteret kommunikation – Bevar din set up sikkert med krypterede kanaler til at kommunikere med Teltonika og tredjepartsenheder.

Proprietær protokol – Garanterer sikkerheden ved dataoverførsel mellem router og server.

AWS CIS V7 – Beskyt din organisation mod cybertrusler ved at bruge RMS, som overholder de strenge CIS v7-sikkerhedsretningslinjer.

Teltonika ID – Mulighed for at anvende biometri til yderst sikker, men hurtig og nem godkendelse.

Teltonika tilbyder en 30-dages prøveperiode for hver ny enhed, så du kan prøve RMS gratis! Derefter er Management-tjenesten tilgængelig i enten pakker på 5 eller 10 år eller kreditter til en værdi af 30 dage pr. enhed hver.

Se film med introduktion af RMS.

Produkter vi anbefaler

Kontakt mig for en snak

Jeg kan hjælpe med følgende indenfor Device Management Platforme:

  • Konkrete forslag til en helhedsorienteret, sikker og optimeret kommunikationsløsning.
  • Aktuelle cases på allerede etablerede løsninger.
  • Kvalificeret sparring i forhold til valg af SIM-kort løsninger.
  • Sammensætning af kundetilpassede løsninger.
  • Fordele ved anvendelsen af Device Management i IoT og M2M-applikationer
  • Sammensætning af kundetilpassede løsninger.
  • Konkurrencedygtige priser.