Telefon: (+45) 70 200 215

Etabler et mobilt WiFi-net netop der hvor du har behovet og flyt det med dig, når du har behov for det.

Udfordringen

Vi flytter os hele tiden, men vil gerne have alle de faciliteter den fast lokation kan tilbyde til rådighed – vi vil gerne have en stærk internetforbindelse og have mulighed for at tilslutte printere eller andet IoT/Smart udstyr. Derfor har vi behov for et stærkt WiFi-net, hvad enten vi er i bussen, i toget eller i det mobile kontor på byggepladsen eller i bilen.

Løsningen

Udover at levere et mobilt Wi-Fi i topklasse, kan M2M Nordics løsning også anvendes til at forbinde andre enheder til internettet, hvilket reducerer antallet af mobile hardwareenheder og SIM-kort, der kræves på hvert køretøj. Network Video Recordere, billetautomater, adgangskontrol, trackere og andet hardware kan alle udnytte WiFi-nettet eller de Ethernet-porte der er 4G/5G routeren.

Routeren sikrer forbindelse, via det mobile netværk på en sikker og stabil måde:

Med en router, som f.eks. R5020 (5G) eller R2110 (4G) fra Robustel, får du en kraftfuld platform der supporterer WWAN, WAN, WLAN, op til 4 LAN-porte, 1 WAN-port og WiFI på både 2,4 GHz og 5 GHz med hastigheder op til 300 og 867Mbps. Der er mulighed for Bluetooth interface, GNSS til tracking og positionering samt RS232, RS485 og digitale input (DI) og digitale outputs (DO).

Med adskillelse af trafikken på firewallniveau, sikres det at der ikke er ”cross-talk” mellem diverse systemer og eks. offentligt WiFi -brugere har ikke adgang til f.eks. CCTV-data og omvendt kan CCTV-operatøren ikke se nogle andre typer data der transmitteres via 4G/5G-forbindelsen.

En enkelt løsning, med én router og ét SIM-kort har længe været efterspurgt og nu kan det realiseres på en omkostningseffektiv måde.

Alle routere kan monteres på grundplade eller på DIN-skinne via et løst beslag og leveres i industriel udførelse og til brug i temperaturer fra ÷25 – +70°C.

robustel R5020 mobilt wifi

Den komplette løsning:

M2M Nordic levere kvalitetsroutere, antenner og kabler fra flere af verdens førende leverandører og kan derfor imødekomme langt de fleste krav og behov – fælles for alle leverandørerne er at de leverer kvalitetsprodukter med op til 5 års garanti og som opfylder alle de gængse sikkerhedsstandarder og kan konfigureres så der opnås den bedst mulige Cyber-sikkerhed – bl.a. kan der, uden begrænsninger, vælges brugernavn og adgangskode, der er mulighed for faste IP-adresser så det kun er ”kendt” udtstyr der kan få adgang, der kan sættes alarmer for overforbrug o.a.

I forhold til valg af antenne er det vigtigt at der vælges rigtigt og gerne en ekstern løsning vil være hensigtsmæssig i forhold til at opnå de bedste sende/modtageforhold og dermed de bedste upload- / downloadhastigheder – i M2M Nordic rådgiver vi også omkring valg af antenne, samt den optimale placering.

Hvis der er et større antal routere i drift, vil det være en klar fordel at lade routerne kan styres og vedligeholdes via et device management systemet – som Robustel Cloud Management System.

Alle 4G og 5G routere leveres med en 3 måneders gratis ”Advanced” licens og efterfølgende betales der blot for de services man ønsker i den periode man ønsker. For hver enkelt router.

Vi leverer selvfølgelig også det tilbehør der er behov for, i form af antenner, kabler, strømforsyninger, switche og også gerne i en færdig kapsling, inkl. DIN-skinne og med plads til evt. 3. partsudstyr, som PLCer, RTUer eller lignende.

Produkter vi anbefaler

Kontakt mig for en snak

Jeg kan hjælpe med følgende emner indenfor løsninger til etablering af mobilt wifi netværk:

  • Konkrete forslag til en helhedsorienteret, sikker og optimeret kommunikationsløsning.
  • Aktuelle cases på allerede etablerede løsninger.
  • Kvalificerer sparring i forhold til valg af SIM-kort løsninger.
  • Sammensætning af kundetilpassede løsninger.
  • ” One stop shopping” og hurtig levering fra vores danske lager.
  • Konkurrencedygtige priser.