Telefon: (+45) 70 200 215

M2M Nordics bestyrelse

I M2M Nordic har vi en professionel bestyrelse, fordi vi er overbevist om at bestyrelsen bidrager positivt i forhold til succesfuld ledelse og strategisk styring i virksomheden. For det første bringer en bestyrelse med en god diversitet en bred vifte af kompetencer og erfaringer til bordet, hvilket styrker beslutningsprocessen og øger virksomhedens evne til at håndtere komplekse udfordringer. Medlemmer med forskellig baggrund og ekspertise kan bidrage med unikke perspektiver, hvilket fremmer innovativ tænkning og kreativ problemløsning. 

En professionel og kompetent bestyrelse sikrer overholdelse af love og regler samt etisk forretningspraksis. Det tror vi på styrker vores omdømme og skaber tillid hos kunder og samarbejdspartnere. En kompetent bestyrelse er også en værdifuld sparringspartner for ledelsen og kan trække på sit netværk for at støtte op om virksomhedens vækst. 

Endelig styrker en professionel bestyrelse virksomhedens evne til at tilpasse sig skiftende markedsforhold og få udbytte af nye muligheder. Denne agilitet sikrer, at virksomheden forbliver konkurrencedygtig og bæredygtig på lang sigt, sikre god corporate governance og skabe værdi for både virksomheden og dens interessenter. 

Zuzana driver sin egen virksomhed Garnspecialisten, der sælger
overskudsgarn fra modeindustrien.

Zuzana har erfaringer fra flere brancher og med projektledelse, ESG, kommunikation og digitale medier.

Jan er til dagligt en del af IKL i Køge, som han ejer.
IKL leverer kvalitets- og specialprodukter indenfor alle håndværksfag, industri og vedligehold.
Derudover ejer Jan en del af VK Stillads, hvor han er en del af ledelsen.
Jan har en lang karriere indenfor salg og forretningsudvikling.

Adresse

M2M Nordic ApS
Nygade 68
4690 Haslev
Denmark

Ring til os

+45 70 200 215

Skriv til os

m2m@m2m.dk