Telefon: (+45) 70 200 215

Jesper Ravnsbjerg, Partner M2M Nordic ApS

Jesper er oprindeligt uddannet elektriker og el-installatør. Jesper har løbende efteruddannet sig på merkonom og diplomniveau, bl.a. på ZBC og CBS-Executive. Jesper har igennem +30 år beskæftiget sig med salg, forretningsudvikling og projektledelse i forskellige grossist-, handels- og entreprenørvirksomheder.

Jesper har været en del af M2M Nordic siden maj 2023 og arbejder primært med forsyningsvirksomheder indenfor el og fjernvarme samt produktionsvirksomheder og forskellige systemintegratorer.

John er oprindeligt uddannet elektriker og el-installatør. John har løbende efteruddannet sig på merkonomniveau og har en CBA fra AVT Business School. John har igennem +30 år primært beskæftiget sig med Product Management, salg og forretningsudvikling i forskellige virksomheder indenfor industrien, samt som selvstændig el-installatør.

John har været en del af M2M Nordic siden december 2016 og arbejder primært med salg og support til forsynings virksomheder indenfor vand og spildevand samt produktions virksomheder og forskellige systemintegratorer.

Ole er oprindeligt uddannet indenfor detail, men blev hurtigt en del af mobilmarkedet da det for alvor begyndte sit indtog på B2B-markedet. Ole har igennem +35 år tilegnet sig stor viden om de mobile teknologier og den hardware og software der anvendes her.

Ole har været en del af M2M Nordic siden oktober 2007 og arbejder primært med salg og support til produktionsvirksomheder, samt indkøb, logistik og digital markedsføring.

Skriv til os

Adresse

M2M Nordic ApS
Nygade 68
4690 Haslev
Denmark

Ring til os

+45 70 200 215

Skriv til os

m2m@m2m.dk