Telefon: (+45) 70 200 215

SIMPro fra Wireless Logic Nordic er et effektivt værktøj til administration og styring af sim-kort

Udfordringen

En dedikeret Sim Management Platform er afgørende for at optimere administrationen af sim-kort i IoT- og M2M-applikationer. Uden en sådan platform kan selv håndteringen af et mindre antal sim-kort blive kompleks og tidskrævende. Det skyldes ofte manglende overblik over faktorer som profilindstillinger, abonnementstyper og forbrug på hvert enkelt sim-kort, hvilket resulterer i ineffektivitet, individuel håndtering og potentielle fejl.

Løsningen

Med Sim Management Platformen, SIMPro fra Wireless Logic Nordic optimeres hele processen i en centraliseret og brugervenlig platform. Her kan brugerne nemt administrere og overvåge alle deres sim-kort på én gang, hvilket sparer både tid og ressourcer. Med øget overblik og kontrol over indstillinger og forbrug kan brugerne optimere deres IoT- og M2M-løsninger og minimere risikoen for driftsforstyrrelser.

Intuitiv platform med overblik over alle sim-kort:

SIMPro er en skræddersyede M2M- og IoT-administrationsplatform, som skaber forbindelse på tværs af flere mobilnetværk og teknologier både globalt og lokalt. Den innovative og intuitive SIMPro platform giver brugerne et enkelt og centralt overblik over alle sim-kort på tværs af netværk og abonnementer, hvilket effektivt forenkler administrationen, styringen og fejlrettelsen af de forskellige M2M- og IoT-applikationer. Med SIMPro får brugerne den ultimative forbindelse, kontrol og sikkerhed.

Platformen er designet til at håndtere kompleksiteten ved at integrere og administrere M2M- og IoT-enheder, der opererer på forskellige mobilnetværk og teknologier. Ved at tilbyde en omfattende og intuitiv løsning gør SIMPro det muligt at optimere driftseffektiviteten og sikre en problemfri kommunikation mellem enhederne og back-end server-systemerne.

Den lokale og globale dækning kombineret med avancerede sikkerhedsforanstaltninger gør SIMPro til det oplagte valg for virksomheder, der ønsker pålidelig og sikker M2M- og IoT-forbindelse. Med denne platform står virksomhederne stærkt rustet til at håndtere de komplekse udfordringer inden for IoT-verdenen og opnå maksimal effektivitet og sikkerhed fra de tilsluttede M2M- og IoT-enheder.

test Skærmbillede 2023-12-21 113720
SIMPro billede 2

Overblik og automatisering af forbindelserne:

SIMPro giver brugeren mulighed for at skabe et simpelt overblik af alle sim-kort forbindelser ved hjælp af de fleksible dashboards. Dette gør det nemt at overvåge og administrere alle sim-kort fra centralt hold. For at minimere risikoen for overforbrug og dermed stigende omkostninger kan brugerne planlægge realtidsrapporter, automatisere regler og alarmer f.eks. ved overforbrug på de enkelte sim-kort.

Med SIMPro får brugeren adgang til realtidsdata, hvilket giver en øjeblikkelig indsigt i alle sim-kortenes forbindelses- og driftsstatus. Platformen tillader også sporing af sim-kortplacering og dataforbrug efter land, hvilket er afgørende ved globale sim-kort løsninger.

Derudover tilbyder SIMPro platformen en gennemprøvet API-integration med REST og SOAP, hvilket giver en simpel integration til forskellige 3. parts platforme. SIMPro er svaret på en effektiv, sikker og brugervenlig administration af både lokale og globale sim-kort løsninger.

Se demovideoen fra Wireless Logic (engelsk) om de mange fordele ved SIMPro

Produkter vi anbefaler

Kontakt mig for en snak

Jeg kan hjælpe med følgende indenfor Sim-management og platformen, SIMPro

    • Konkrete forslag til en helhedsorienteret, sikker og optimeret sim-kort løsning.
    • Aktuelle cases på allerede sim-kort løsninger.
    • Kvalificerer sparring i forhold til valg af SIM-kort løsninger.
    • Fordele ved anvendelsen af en Sim Management Platform.
    • Sammensætning af kundetilpassede løsninger.