Telefon: (+45) 70 200 215

ZONITH A/S realiserer kundernes fulde potentiale i alarmhåndtering sammen med medarbejderbeskyttelse og lokalisering af medarbejdere, når de har brug for hjælp.

ZONITH A/S er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i udvikling og levering af avancerede sikkerhedsløsninger til virksomheder og organisationer indenfor medarbejderbeskyttelse. ZONITH’s produktsortiment omfatter både hardware- og cloud-baserede Software as a Service (SaaS) løsninger inden for personlig sikkerhed, alene-arbejder, samtalerum- og alarmsystemer. Disse løsninger er designet til at overvåge og beskytte medarbejdere, der arbejder i udsatte eller risikofyldte miljøer, såsom psykiatripersonale, plejepersonale, sikkerhedsvagter og andre medarbejdere, der arbejder alene eller i farlige situationer.

Udfordringen:

I takt med den øget digitalisering og integration af forskellige systemer oplever ZONITH ofte, at deres kunder ønsker at samle deres alarmhåndtering ét sted, og her passer ZONITH’s cloud-baserede Software, App’s og kontrol central løsning perfekt ind i det ønske.

Udfordringen er dog at mange af kundernes eksisterende enkeltstående systemer – som f.eks. kan være en brandalarm, en adgangskontrol eller et CTS-anlæg, ikke er udviklet til at integrere med 3. parts Cloud Software systemer. Så for at gøre det muligt at aflevere alarmer til ZONITH’s software fra disse systemer har ZONITH brug for en gateway / router med et interface, som de eksisterende systemer kan levere alarmerne på.

Løsningen:

Da ZONITH har stor fokus på cybersikkerhed samt effektiv og pålidelig kommunikation valgte ZONITH gateways / routere fra Robustel. Robustel’s meget brede produktsortiment sikre at ZONITH altid kan interface med de eksisterende systemer, f.eks. via seriel kommunikation, LAN eller USB med gateways / routere, der altid anvender samme styresystem til konfiguration og opdateringer. Med deres avancerede funktioner er Robustel gateways og routere meget lette at konfigurere og tilpasse, hvilket gør det muligt at etablere sikre VPN-forbindelser til beskyttelse mod eventuelle cyberangreb.
I et konkret tilfælde hos en kunde faldt valget på Robustel’s LTE 4G router R2010 med seriel kommunikation inkl. en strømforsyning og antenne. R2010 er af ZONITH konfigureret med en VPN-forbindelse så kommunikationen er sikker mellem kundens installation og ZONITHs cloud løsning.

Zonith M2M Ud_imp

Implementeringen:

ZONITH har arbejdet tæt sammen med M2M Nordic omkring implementeringen af integrationen af alarmhåndteringen hos kunden. M2M Nordic har bidraget med rådgivning, viden og support primært omkring valget af router, antenne og sim-kort.

Resultatet:

Med løsningen med routerne fra M2M Nordic har ZONITH opnået en effektiv og pålidelig integration af deres cloud-baserede alarmhåndtering med deres kunders eksisterende systemer. Dette har ikke blot forbedret kundernes effektivitet og sikkerhed, men har også givet ZONITH mulighed for at levere endnu bedre service til deres kunder.
Hos ZONITH ser man et stort fremtidigt potentiale ude hos kunderne med integration og håndtering af alle typer alarmer fra helt enkelte sensorer til store centrale systemer.

Kristian Hartvig Stiesmark, ZONITH:

”ZONITHs langvarige samarbejde med M2M Nordic er et vidnesbyrd om begge virksomheders engagement i innovation og kvalitet. Sammen fortsætter vi med at udvikle og implementere løsninger, der ikke kun opfylder, men overgår vores kunders forventninger, samtidig med at vi skubber grænserne for, hvad der er muligt inden for personalesikkerhed og mobilkommunikation” – siger Kristian Hartvig Stiesmark, CEO for ZONITH A/S.

Afsluttende tanker:

Samarbejdet mellem M2M Nordic og ZONITH A/S er et glimrende eksempel på, hvordan teknologisk innovation kan fremme sikkerheden og effektiviteten i moderne arbejdsmiljøer. Vores fælles indsats for at integrere de nyeste teknologier i praktiske løsninger har ikke blot forbedret sikkerheden for alene-arbejdere, men har også sat nye standarder for hele industrien. “Hos M2M Nordic ønsker vi ikke bare at levere komponenter, men vil allerhelst levere gode værdiskabende løsninger i samarbejde med vores kunder og deres øvrige samarbejdspartnere”, udtaler John Skovby, Partner i M2M Nordic.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå lignende effektivitetsforbedringer med kommunikationsløsninger, baseret på de forskellige mobile teknologier.

Produkter vi anbefaler

Kontakt mig for en snak

Jeg kan hjælpe med følgende emner indenfor løsninger til alarmhåndtering:

  • Aktuelle cases på allerede etablerede løsninger.
  • Sammensætning af kundetilpassede løsninger.
  • Valg af delkomponenter til en komplet løsning.
  • Brugervenlig platform – Device Management Platform.
  • Kvalificerer sparring i forhold til valg af SIM-kort løsninger.
  • Konkurrencedygtige priser.