Telefon: (+45) 70 200 215

TDC Erhverv Podcast – afsnit 2

TechIn er en podcast, hvor der sættes fokus på teknologi og løsninger, du kan bruge til at skabe forandring og værdi i din forretning.
Med os omkring bordet har vi eksperter, som har høstet værdifulde og praktiske erfaringer.
I TechIn dykker vi ned i deres indsigter, som kan inspirere dig til at optimere dine egne digitale planer og visioner.

 

Internet of Things – et spørgsmål om gode forbindelser

IoT er kommet for at blive, og flere danske virksomheder begynder at adoptere teknologien for at optimere, effektivisere eller tilføje yderligere værdi til deres forretning. Enhver IoT-løsning understøttes af en forbindelse, som muliggør, at data bliver leveret, så det kan omdannes til reel værdi. I dette afsnit af TechIn går vi i dybden med mobilteknologi for at blive klogere på, hvordan man vælger den rette forbindelse og datasammensætning til sin IoT-løsning.

Med i studiet har vi inviteret Anders Mynster fra FORCE Technology, Kim Bejstrup fra Acubit og Christian Bering fra Autonomous Mobility, der med deres store viden og praktiske erfaringer kan gøre os klogere på mobilteknologi og dets samspil med IoT.

”Vi opdagede hurtigt, at der var mange forskellige teknologier til rådighed, og det var svært for os at finde ud af, hvilken teknologi der var den bedste til vores produkt. Vi forstod ret hurtigt, at der var plads til alle de forskellige teknologier, men at det handler om opgaven, der skal løses.”
– Kim Bejstrup

Lyt med og bliv klogere på, hvordan du kan skabe værdi for din forretning med IoT.

 

Listen to “TechIn – IoT Connectivity” on Spreaker.

ok