RCMS - en fuld skalérbar IoT softwareplatform

Robustel Cloud Manager Service (RCMS) er en modulopbygget og fuld skalérbar IoT-softwareplatform, der er kompatibel med alle Robustel’s produkter.

RCMS er designet til at give vores kunder mulighed for at bygge deres IoT-løsning på en måde, der er skalerbar, omkostningseffektiv og kan udvikle sig hurtigt med markedet.

RCMS er designet til at arbejde hånd i hånd med Robustel’s styresystem, RobustOS og dermed udnytte Robustel-produkternes fulde potentiale af overvågnings-, styrings- og kontrolfunktioner.

Med det modulopbyggede design er det med  RCMS muligt, at tilføje nye APP’s til IoT softwareplatformen og dermed skabe ny funktionalitet og give mulighed for integration med tredjeparts-software.

Overvågning af dine routere

RobustLink-menuen i RCMS giver dig fuldt overblik over alle dine Robustel-routere uanset hvor i verden du befinder dig.

Med RCMS er det således muligt at overvåge, diagnosticere og tilrette routerne online uden at skulle sende en teknikker ud i felten. 

Se enhedsstatus, signalstyrke, dataforbrug, netværks-detaljer samt meget mere for alle dine router, der er tilsluttet RCMS platformen.

Enhedsovervågningen giver dig historiske og aktuelle data på en individuel router eller på gruppebasis. Disse overvågningsværktøjer hjælper dig med til at forstå, identificere og forhindre problemer, før de opstår.

Styring af dine routere

Med RobustLink-menuen i RCMS får du direkte fjernadgang til dine router. Her er det muligt at ændre konfigurationsparametre eller sende enhedskommandoer til routeren.

Det er også muligt at vedligehold dine routere gennem Over-the-Air (OTA) med opdateringer af firmware, apps og konfigurationsfiler enten i bulk eller til en enkelt router.

Kontrollér dine routere

RobustVPN-menuen i RCMS giver dig mulighed for at oprette et virtuelt LAN til dine routere, så de kan tilgås sikkert ved hjælp af den forud-konfigurerede desktop-VPN-klient, lige meget hvor i verden du befinder dig. 

RobustVPN giver dig adgang til enhver Robustel-router og de tilsluttede enheder bagved routeren (PLC, Controllere etc.) med menuen End Device Management uanset internetkilde eller SIM-kort.

Samme design og løsning både til cloud og til server

RCMS Cloud-løsning

RCMS Cloud fra Robustel er en sikker og hostet SaaS-løsning (Software as a service) af RCMS-platformen.

Hostet og integreret i Microsoft Azure giver RCMS-platformen dig mulighed for at administrere alle dine af Robustel-routere fra hvor som helst i verden på et øjeblik.

Alle med en Robustel-router kan til enhver tid oprette en gratis konto til grundlæggende overvågning (RCMS Basic) og opgradere routerne for ekstra funktionalitet efter behov i henhold  til tabellen nedenfor:

RCMS server-løsning

Har du behov for en RCMS-platform i et privat og lukket netværk, er vores RCMS server-løsning (RCMS-stack) den rette løsning for dig.

Sammen med M2M Nordic og Robustel-teamet implementerer vi sammen med dig din helt egen version af RCMS-platformen i dit eget netværk.

RCMS server-løsningen er ideel til kritisk infrastruktur, offentlige kunder eller til virksomheder med behov for management at mange routere. Og så kan RCMS server-løsningen skræddersyes til dine ønsker og krav ved hjælp af vores forskellige udviklingsværktøjer.

Klik her for at aktivere din gratis RCMS ​

Kontakt os for en snak om RCMS