DEVICE- OG SIM-MANAGEMENT PÅ ÉN OG SAMME PLATFORM

Overblik, styring og kontrol over dine egne eller dine kunders netværkstilsluttede kommunikationsprodukter ude i felten er i dag en helt grundlæggende forudsætning for en driftssikker og omkostningseffektiv kommunikationsløsning.

Med M2M Nordic’s Cloud baserede Device- og Sim-management Platform får du netop det. Vi kalder den M2M Connect. Med M2M Connect får du på samme platform fuldt overblik over alle dine kommunikationsprodukter og netværksforbindelser.


Robustel Cloud Manager Service (RCMS) er en modulopbygget og fuld skalérbar IoT-softwareplatform, der er kompatibel med alle Robustel’s produkter. RCMS er designet til at give Robustel-kunder mulighed for at bygge deres IoT-løsning (er) på en måde, der er skalerbar, omkostningseffektiv og kan udvikle sig hurtigt med markedet. RCMS er designet til at arbejde hånd i hånd med Robustel’s styresystem, RobustOS og dermed udnytte Robustel-produkternes sande potentiale af overvågnings-, styrings- og kontrolfunktioner. Med dets modulopbyggede design gør RCMS det muligt at tilføje nye APP’s til platformen for at skabe ny funktionalitet og give mulighed for integration med tredjepartssoftware.

Overblik via Dashboard

Det centrale dashboard giver et godt visuel overblik, der viser status for alle de tilsluttede kommunikationsenheder i felten. Gennem dette dashboard er det f.eks. muligt at få et øjebliksbillede af enhedernes netværkstatus, dataanvendelse og ydeevne.

Zero-Touch Deployment

Device templates and profiles allow you to remotely deploy
and manage your fleet of Robustel devices instantly without user intervention.

Overvågning af enheder

Ved indstilling af forskellige parametre for de tilsluttede enheder er det muligt at få rapporter og alarmer om netværksforbindelse, signalkvalitet, dataforbrug, tab af data og meget mere. Enhedsovervågningen giver historiske og aktuelle data på en individuel enhed eller på gruppebasis. Disse overvågningsværktøjer hjælper med til at forstå, identificere og forhindre problemer, før de opstår.

SIM-kort integration

Via API integrationer kan RCMS integreres med forskellige mobiloperatører således at det bliver muligt at overvåge og styre enhedernes sim-kort fra samme platform.

Remote management

RCMS gør det muligt at overvåge, diagnosticere og tilrette enhederne online uden at skulle sende en teknikker ud i felten. Det er ligeledes muligt at konfigure enheder og udføre opdatering af firmware på individuelle enheder eller på bulkniveau af alle / udvalgte enheder på få sekunder.

RobustVPN

RobustVPN gør det nemt og hurtigt via RCMS at oprette og overvåge VPN-forbindelser med populære protokoller som f.eks. OpenVPN.

BESTIL EN DEMONSTRATION
AF ROBUSTEL RCMS HER

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Robustel RCMS ved at udfylde
felterne herunder. Eller ring til os på 70 200 215.