Telefon: (+45) 70 200 215

M2M Nordic tilbyder nu en nem og fleksibel global IoT-dækning med Gemalto

I dagens globale økonomi vælger flere og flere virksomheder, at operere internationalt.
For IoT-industrien giver dette nogle unikke udfordringer.

Da behovet for IOT-løsninger først opstod, bestod det mobile trådløse netværk blot af 2G og et lille antal radiobånd, som dækkede hele verden.
Efterhånden som teknologien udviklede sig kom 3G, 4G og LTE til, og herefter eksploderede antallet af trådløse radiobånd, der blev brugt til IoT-forbindelser.
I de forskellige verdensdele, lande og lokalsamfund bruges der forskellige teknologier og radiobånd til at understøtte de millioner af IoT-forbindelser, der hver dag bliver skabt i forbruger- og industriapplikationer.

At skabe globale IoT-forbindelser er i dag ikke så ligetil som det burde være.
Indtil for nylig har udviklere måtte designe og levere mange forskellige produktvarianter for at kunne levere global dækning til af tilsluttede IoT-enheder.
Dette på grund af de regionale begrænsninger i netop dækningen på IoT-modulerne, som medførte større omkostninger og logistikmæssige udfordringer.

Klar til global dækning med “alt i ét” Centerion IoT-modul

Alt dette ændrede sig, da Gemalto løste udfordringen med global IoT-dækning med sit ”alt-i-et”, Cinterion PLS62-W IoT-modul.
Modulet kombinerer LTE CAT1 med eksisterende 3G og 2G support med global dækning nu og ind i fremtiden.
Med dette unikke produkt kan udviklere designe blot et produkt, der tilbyder IoT-dækning overalt i verden – også på mobile produkter.
Og de kan gøre det nu, uden at vente på, at de forskellige netværk bliver udviklet.

PLS62-W findes i 3 forskellige formfaktorer, Embedded Module, Modem Card og Embedded Terminal, hvilket gør produktet yderst fleksibelt i sin anvendelse.

Hvis du gerne vil have en bedre indsigt i de reelle udfordringer og muligheder for globale IoT-forbindelser og andre netværksstandarder, så læs rapporten fra Gemalto:

“Delivering global IoT connectivity in an evolving network landscape”:

ok