Telefon: (+45) 70 200 215

Behandling af spildevand

Udfordringen

Før i tiden krævede fjernovervågning og -styring omkostningsfuld installation af fiberoptisk kabel og netværkskonstruktion. I dag er cellulær netværksforbindelse blevet den mere effektive og omkostningseffektive løsning.

Når fiberoptisk netværk blev skåret over ved et uheld, mistede infiltrationsbrøndssensorerne og -kontrollerne forbindelsen til kloakbehandlingsstationen på grund af manglende backup-netværk. En pålidelig implementering af backup-netværk er derfor afgørendNe

Løsningen

Sensorer og solenoidventiler er forbundet til PLC’en, der derefter er forbundet til Robustel IIoT Gateway via RS232/485. Gatewayen er forbundet til RCMS-enhedshåndteringsplatformen via cellulært trådløst netværk, og platformen interfacer problemfrit med kundens driftsplatform for datamøsnteraktion. Driftspersonale kan fjernstyre terminalens funktion gennem RCMS-enhedshåndteringsplatformen.

Stabil 
Forbindelse
Robustel IIoT Gateway giver trådløs netværksforbindelse via cellulært netværk og uafbrudt dataoverførsel til forskellige netværksscenarier.
Real Time 
dataindsamling
Real-time Collection, RobustOS kan køre Edge2Cloud-applikationer til indsamling og upload af terminaldata, hvilket gør det muligt for administratorer at få adgang til realtidsdata på stedet gennem skyplatformen.
Remote Device
Management
Fjernenhedshåndtering, RCMS-enhedshåndteringsplatformen giver hurtig realtidsovervågning og fjern-diagnosticering, hvilket muliggør udførelse af vedligeholdelsesarbejde på udstyr uden at besøge stedet.

Topology

Fordele

Omkostningseffektivt HardwareRobustel hardware: industrielt kvalitet, holdbart, bredt spændings/temperaturområde, omkostningseffektivt til industrielle/IoT-implementeringer i stor skala.
Dobbelt SIM-kort DesignDobbelt SIM-backup forbedrer netværksrobusthed = 2 netværk er bedre end 1!
Seriel Porte & Digital IO OmbordUnderstøtter ældre seriel enheder med rs232/rs485 grænseflader og giver maksimal fleksibilitet ved brug som modbus RTU grænseflader, med IO til statusindikation og kontrol.
Omfattende internationale certificeringerRobustel investerer kraftigt i globale certificeringer til Robustel’s Global IoT Router, hvilket gør den til en af de mest certificerede på verdensplan.

Anbefalet produkt

Find flere information om Robustel R2010 her

produkter vi anbefaler

Kontakt mig for en snak

Jeg kan hjælpe med følgende emner indenfor overløbsbygværk:

  • Overblik over alle overløbshændelser
  • Dokumentation af hændelser overfor relevante myndigheder
  • Brugervenlig userplatform 
  • Konkurrencedygtige priser