Telefon: (+45) 70 200 215

Omkostningseffektivt alternativ til kablede signal-forbindelser.

Udfordringen

I Danmark findes der tusindvis af kilometer nedgravede kabler, der i årtier har fungeret som rygraden for datatransmission og signaloverførsel mellem sensorer og PLC-/SCADA-systemer. Mange af disse kablede netværk blev etableret allerede i 1960’erne, længe før trådløs teknologi blev en realitet. Et typisk eksempel er kommunikationen på et vandværk mellem værket og vandboringerne i felten, eller mellem værket og diverse tryktransmittere, flowmålere og andre instrumenter på et varmeværk.

Selvom disse systemer har tjent deres formål i mange år, er de nu blevet en voksende udfordring for anlægsejerne. Kablerne, der har været i drift i mere end 60 år, bliver sværere og dyrere at vedligeholde. Fejlfinding og reparation af disse gamle kabelnetværk kan være både tidskrævende og omkostningstungt. Ofte kræver det specialiseret arbejdskraft, der ikke kun skal lokalisere fejlene, men også udføre reparationer i svært tilgængelige områder.

Løsningen

Hos M2M Nordic tilbyder vi en løsning, der kan erstatte de forældede kablede systemer med en moderne, trådløs løsning baseret på det mobile netværk. Med vores teknologi kan data eller signaler, som 0-10V, 4-20mA eller digitale signaler, overføres trådløst fra f.eks. en tryktransmitter direkte til en central PLC på værket.

Denne løsning eliminerer behovet for omfattende og kostbare kabelinstallationer og vedligeholdelse. Vores løsninger er ikke blot mere tidssvarende, de er også langt mere omkostningseffektive. Hvor det tidligere kunne tage dage eller uger at lokalisere og reparere en fejl i et kablet netværk, kan vores trådløse systemer hurtigt og nemt installeres og tages i brug uden de samme tids- og ressourcekrævende procedurer.

Fleksibilitet og driftssikkerhed:

En af de største fordele ved vores løsninger er fleksibiliteten. Uanset hvor dine sensorer og transmittere er placeret, kan vores trådløse løsninger dække dem. Vores industrielle kontroller C4 med integreret 4G modem og analoge ind- og udgange fra RESI er en af de mest anvendte kontrollere til denne type applikationer. Denne kompakte enhed optager minimal plads på DIN-skinnen, men kommer alligevel med en bred vifte af interfaces, herunder seriel RS485 og Ethernet. Det betyder, at den kan forbindes med en lang række PLC’er, både med seriel og TCP/IP-kommunikation.

Vores trådløse løsninger leveres med alt, hvad du behøver for at sikre en stabil og driftssikker signaloverførsel. Dette inkluderer en pålidelig kontroller, en højkvalitets antenne og et sim-kort, der tilsammen sikrer, at din dataoverførsel fungerer optimalt under alle forhold.

Fremtidens løsning er trådløs:

Omkostningseffektivitet, fleksibilitet, driftssikkerhed og fremtidssikring er nøgleordene, når du overvejer at opgradere dit eksisterende kabelnetværk. M2M Nordic står klar til at hjælpe dig med at tage det næste skridt mod en mere moderne og effektiv løsning. Med vores trådløse teknologi får du ikke bare en løsning, der fungerer her og nu, men en løsning, der er designet til at vare ved i mange år fremover.

Lad os hjælpe dig med at reducere omkostningerne, øge effektiviteten og sikre, at dit anlæg er forberedt på fremtiden. Kontakt M2M Nordic for at høre mere om, hvordan vores trådløse løsninger kan erstatte dine gamle kablede systemer og bringe din applikation ind i den digitale tidsalder.

Produkter vi anbefaler

Kontakt mig for en snak

Jeg kan hjælpe med følgende indenfor registrering af spildevandsoverløb:

    • Konkrete forslag til en helhedsorienteret, sikker og optimeret kommunikationsløsning.
    • Aktuelle cases på allerede etablerede løsninger.
    • Kvalificerer sparring i forhold til valg af SIM-kort løsninger.
    • Sammensætning af kundetilpassede løsninger.
    • ” One stop shopping” og hurtig levering fra vores danske lager.
    • Konkurrencedygtige priser.