Telefon: (+45) 70 200 215

RESI controller C4 m/4G modem og universale in- og output

RESI controller C4 m/4G modem og universale in- og output

4.965 kr.5.895 kr.

Vores kraftfulde controller er designet til at opfylde behovene i enhver IoT-, bygningsautomations- eller industriel automatiseringsopgave og er det perfekte valg i vores omkostningseffektive alternativ til kablede signalforbindelser. Med det avancerede Raspberry Pi® Compute Module 4 som hjertet i enheden, får du valget mellem 2, 4 eller 8 GB RAM, en 32 GB SD-kortlager og en stabil strømforsyning, der spænder fra 12-48Vdc. Tilslutningsmulighederne inkluderer 1xEthernet, 2xUSB 2.0 og 1xMiniHDMI, hvilket giver dig alsidighed og pålidelighed til dine projekter.

Vores controller leveres med LINUX installeret, så du kan komme i gang med det samme. Vi tilbyder også specialiserede versioner med installeret CODESYS® runtime, Node Red, OpenHAB og meget mere, så du kan tilpasse enheden til dine specifikke behov.

Som en del af vores trådløse løsning til signaloverførsel, kan denne controller nemt integreres og erstatte gamle og dyre kablede systemer. Med 4 universelle indgange/udgange, der understøtter både analoge og digitale signaler samt RTD-sensorer, giver vores controller dig maksimal fleksibilitet og muliggør trådløs overførsel af kritiske data og signaler fra dine sensorer direkte til din centrale PLC.

Ved at kombinere vores controller med vores innovative trådløse løsninger, får du ikke blot en tidssvarende og fremtidssikret løsning, men også en markant reduktion i omkostninger og kompleksitet. Uanset om du skal styre komplekse automatiseringsprocesser eller simpelthen ønsker en pålidelig og kraftfuld løsning til dine M2M- og IoT-applikationer, er vores controller det perfekte valg.

Hent mere info her
Varenummer RESI-C4-A-4AIOX-XGB-LTE Kategorier , ,

YDERLIGERE INFORMATION

RAM

2GB RAM, 4GB RAM, 8GB RAM

Du kunne også være interesseret i...

No products were found matching your selection.