Telefon: (+45) 70 200 215

Hos M2M Nordic samarbejder vi med NexCon.io på grund af deres innovative tilgang til IoT SIM-kort-løsninger og deres nyskabende self-service platform. NexCon.io har siden 1999 arbejdet med telekommunikationsteknologier og har udviklet en dybdegående ekspertise inden for området. Denne erfaring gør dem til en ideel partner for os, da vi stræber efter at levere de mest avancerede og brugervenlige SIM-kort-løsninger til vores kunder.

Takket være deres omfattende ekspertise inden for telekommunikation og globale samarbejder, samt deres evner til at opbygge effektive brugerplatforme, har NexCon.io fra begyndelsen været i stand til at levere SIM-kortløsninger i topklasse. Deres platform giver vores kunder fuld kontrol over deres IoT-løsninger, forbedrer sikkerheden og forenkler administrationen af IoT-SIM-kort. Dette er afgørende for vores kunder, der har brug for pålidelige og sikre forbindelser for at drive deres M2M- og IoT-applikationer effektivt.

NexCon.io en virksomhed, der hjælper en bred vifte af kunder med forskellige behov med at forbinde og opgradere deres løsninger. Vi værdsætter deres engagement i kontinuerlig innovation, da de løbende introducerer nye intelligente værktøjer og funktioner, der gør det muligt for vores kunder at forblive på forkant med teknologiske fremskridt.

Samarbejdet med NexCon.io styrker vores position som en førende leverandør af avancerede M2M- og IoT-løsninger. Ved at kombinere vores ekspertise med NexCon.io’s banebrydende teknologi kan vi tilbyde vores kunder de bedste og mest effektive løsninger på markedet. Dette partnerskab gør det muligt for os at hjælpe vores kunder med at levere intelligente og brugervenlige M2M- og IoT-løsninger.

Martin Pløger, CEO
” ”
NexCon.io

Udvalgte varer fra NexCon.io