Telefon: (+45) 70 200 215

En af hovedårsagerne til, at vi samarbejder med LACROIX, er deres omfattende forsknings- og udviklingsressourcer, som sikrer, at deres produkter er både innovative og af høj kvalitet. LACROIX’s design- og ingeniørafdeling, organiseret i kompetenceklynger, mestrer alle de teknologier, der anvendes i et telemetri- og SCADA-netværk, herunder dataindsamling, kommunikation, proceskontrol og lavt energiforbrug. Dette gør det muligt for dem at udvikle hele deres produktudvalg internt med et dobbelt fokus på innovation og kvalitet.

LACROIX har en dokumenteret historie med succesfulde installationer over hele verden, hvilket vidner om deres omfattende erfaring inden for en lang række anvendelsesområder, herunder vanddistribution, spildevandsbehandling, HVAC-installationer og styring af elnetværk. Deres evne til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder specifikke krav fra forskellige industrier, gør dem til en ideel partner for os.

Desuden implementerer LACROIX de mest moderne kvalitetsmetoder gennem hele hardware- og softwareudviklingsprocessen, hvilket sikrer konstant optimering af deres produkter. Dette engagement i kvalitet og innovation afspejles i deres SOFREL og SAE produktlinjer, som leverer avancerede og kundetilpassede løsninger, der er afgørende for vores kunders succes.

Ved at samarbejde med LACROIX Environment kan vi tilbyde vores kunder de mest avancerede og pålidelige telemetri- og SCADA-løsninger på markedet. Dette partnerskab gør det muligt for os at levere produkter og løsninger, der ikke kun opfylder de højeste standarder for effektivitet og driftssikkerhed, men også er i stand til at tilpasse sig de konstant skiftende teknologiske landskaber. Vi er stolte af at arbejde sammen med en partner, der deler vores engagement i at levere avancerede og innovative løsninger til vores kunder.

Benjamin Dumortier, Area Sales Manager
” ”
Lacroix Environment