Telefon: (+45) 70 200 215

Hos M2M Nordic har vi valgt at samarbejde med RESI Informatik & Automation GmbH, som er en førende virksomhed inden for informatik og automation, beliggende i Østrig. Dette partnerskab er baseret på RESI’s omfattende ekspertise og innovative tilgang til automationsteknologi med produkter som kontrollere, gateways og I/O’s som understøtter de fleste, anvendte industrielle kommunikationsprotokoller, hvilket sætter os i stand til at tilbyde vores kunder de mest avancerede løsninger på markedet.

RESI er kendt for deres evne til at levere kundetilpassede løsninger, der opfylder specifikke krav fra mange forskellige applikationer. RESI arbejder konstant på at forbedre og opdatere deres teknologier for at sikre, at deres kunder har adgang til de nyeste og mest effektive løsninger. Dette fokus på innovation gør det muligt for os at tilbyde vores kunder produkter og løsninger, der er både fremtidssikrede og i stand til at tilpasse sig de skiftende krav i markedet.

Desuden har RESI en stærk forståelse for kundeservice og support. De tilbyder omfattende supporttjenester, der sikrer, at deres kunder får den hjælp, de har brug for, når de har brug for det. Dette er i tråd med vores egen tilgang til kundeservice, hvor vi altid stræber efter at levere den bedste support og service til vores kunder.

Ved at samarbejde med RESI kan vi sikre, at vores kunder får adgang til avancerede automationsløsninger, der er pålidelige, effektive og i stand til at opfylde deres specifikke behov. Dette partnerskab styrker vores position som en førende leverandør af avancerede M2M- og IoT-løsninger og hjælper os med at opfylde vores mission om at levere exceptionel værdi og teknologisk innovation til vores kunder.

Elisabeth Dulzaides, Marketing/Sales
” ”
RESI