Telefon: (+45) 70 200 215

Derfor samarbejder vi med Racom

Racom er specialiseret i udvikling og fremstilling af trådløse datakommunikationsudstyr og leverer løsninger til forskellige industrier, herunder telekommunikation og energisektoren i over 130 lande verden over. Vores samarbejde med Racom er baseret på deres omfattende ekspertise og innovative tilgang til trådløs kommunikation, som gør det muligt for os at tilbyde vores kunder de mest pålidelige og avancerede løsninger på markedet.

Racom blev grundlagt i 1989 og begyndte med at fremstille udstyr til radioamatører. Siden 1991 har de specialiseret sig i udvikling og produktion af trådløse dataudstyr, og de er i dag en af markedets førende inden for radiomodems, mobile routere og mikrobølgelinks. Deres udstyr er installeret i mere end 130 lande og bruges blandt andet i SCADA- og telemetrisystemer i forsyningssektoren, olie- og gassektoren, samt i netværk for internetudbydere.

En af de primære grunde til vores samarbejde med Racom, er deres dedikation til kvalitet, pålidelighed og relevant godkendelser / standarder tilpasset de enkelte industrier. Deres løsninger er kendt for at være robuste og sikre, hvilket er afgørende for vores kunder, der opererer i kritisk infrastruktur som energiforsyning og telekommunikation. Racom’s produkter sikrer stabil og kontinuerlig kommunikation, selv under vanskelige forhold, hvilket er en vigtig faktor for vores kunder.

Racom’s innovative tilgang til teknologi betyder, at de konstant forbedrer og udvikler deres produkter for at imødekomme de skiftende behov i markedet. Dette gør det muligt for os at tilbyde vores kunder de nyeste og mest avancerede løsninger, der kan hjælpe dem med at optimere deres drift og forbedre deres ydeevne.

I sidste ende gør vores samarbejde med Racom det muligt for os at levere pålidelige, effektive og avancerede trådløse kommunikationsløsninger til vores kunder. Ved at udnytte Racom’s erfaring og teknologi kan vi sikre, at vores kunder altid har adgang til de bedste løsninger på markedet, hvilket styrker vores position som en førende leverandør inden for trådløs datakommunikation.

Mark Sutton, VP Sales (Europe, Middle East and North America)
" Samarbejdet med M2M Nordic på det danske marked giver flere positive fordele for Racom: M2M Nordic har omfattende viden og erfaring på det danske marked, herunder kendskab til lovgivningsmæssige krav, kundepreferencer og branchetrends. M2M Nordic har også et veletableret netværk af kontakter og relationer med nøgleaktører, herunder potentielle kunder og brancheinfluencers. Begge virksomheder kan drage fordel af den synergi, der skabes gennem samarbejdet. Ved at dele viden, ressourcer og ekspertise kan vi hjælpe med at tilpasse produkter og løsninger, så vi kan holde os foran konkurrenterne og imødekomme de skiftende markedsbehov. Ved at samarbejde med M2M Nordic kan Racom udnytte disse fordele til at styrke sin markedsposition i Danmark og levere overlegen værdi til sine kunder."
Racom