Telefon: (+45) 70 200 215

Robustel er en af verdens førende producenter af industrielle kvalitetsløsninger til IoT- og M2M-markedet. Deres omfattende portefølje inkluderer trådløse modemer, routere, gateways, EDGE Computing, Cloud Software og End-to-End IoT-løsninger.

Hos M2M Nordic anerkender vi vigtigheden af at levere pålidelige og avancerede teknologiløsninger til vores kunder. Derfor har vi valgt at samarbejde med Robustel, som har en dokumenteret historie med at levere innovative og robuste løsninger. Robustels dedikation til kvalitet, fleksibilitet og ansvarlighed er perfekt afstemt med vores egne værdier og ambitioner om at være førende inden for M2M- og IoT-kommunikation.

Med mere end 25 års erfaring inden for M2M- og IoT-markedet har M2M Nordic en dyb forståelse for de teknologiske og industrielle krav, der er nødvendige for at være konkurrencedygtige i dette hurtigt udviklende landskab. Robustels ekspertise inden for udvikling af trådløse produkter komplementerer vores specialisering i de mobile netværk og industrielle kommunikationsprodukter. Deres løsninger inden for EDGE Computing og Cloud Software giver os mulighed for at tilbyde komplette og integrerede løsninger, der kan tilpasses vores kunders specifikke behov.

Partnerskabet med Robustel sikrer, at vi kan opfylde vores løfte om at levere kvalitetsløsninger fra anerkendte producenter. Deres engagement i at levere pålidelige og sikre produkter betyder, at vi kan arbejde tæt sammen for at udvikle og tilpasse løsninger, der præcist imødekommer vores kunders behov. Dette niveau af samarbejde er afgørende for at designe løsninger, der ikke blot opfylder de nuværende krav, men også er forberedt på fremtidens udfordringer.

I en tid, hvor tillid, pålidelighed og ikke mindst sikkerhed er af største betydning, vælger vi bevidst partnere, der deler vores vision for M2M- og IoT-løsninger. Robustels produkter og deres tilgang til partnerskaber giver os sikkerhed for, at vi sammen kan opbygge langvarige og robuste relationer med både vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Hos M2M Nordic handler det ikke kun om at forhandle produkter – vi skaber løsninger. Med Robustel ved vores side er vi sikre på, at vi kan fortsætte med at levere M2M- og IoT-løsninger, der virkelig gør en forskel.

 

Òscar Roca, Business Director – Europe at Robustel
"Hos Robustel stræber vi efter at have de bedste partnere i hvert land. Vi arbejder med førende teknologier, der understøtter 4G/5G og LoraWAN-behov inden for industrielt IoT. Vi sælger komplekse produkter, der kræver fokus, hurtig respons, produkttræning og ordentlig markedsføring. Kun ved at have et dedikeret team, der repræsenterer os i hver region, kan vi sikre, at vores kunder er fuldt ud tilfredse. M2M Nordic har i mere end 10 år været vores autoriserede distributør i Danmark. Vi arbejder sammen med M2M Nordic for at sikre, at partnerskabet varer meget længere. Og vi fortsætter med at betjene kunder i regionen med fremragende løsninger til industrielt IoT."
Robustel

Udvalgte varer fra Robustel