Behandling af spildevand

Behov & Udfordringer

Løsning

Sensorer og solenoidventiler er forbundet til PLC’en, der derefter er forbundet til Robustel IIoT Gateway via RS232/485. Gatewayen er forbundet til RCMS-enhedshåndteringsplatformen via cellulært trådløst netværk, og platformen interfacer problemfrit med kundens driftsplatform for datamøsnteraktion. Driftspersonale kan fjernstyre terminalens funktion gennem RCMS-enhedshåndteringsplatformen.

Stabil 
Forbindelse
Robustel IIoT Gateway giver trådløs netværksforbindelse via cellulært netværk og uafbrudt dataoverførsel til forskellige netværksscenarier.
Real Time 
dataindsamling
Real-time Collection, RobustOS kan køre Edge2Cloud-applikationer til indsamling og upload af terminaldata, hvilket gør det muligt for administratorer at få adgang til realtidsdata på stedet gennem skyplatformen.
Remote Device
Management
Fjernenhedshåndtering, RCMS-enhedshåndteringsplatformen giver hurtig realtidsovervågning og fjern-diagnosticering, hvilket muliggør udførelse af vedligeholdelsesarbejde på udstyr uden at besøge stedet.

Topology

Fordele

Omkostningseffektivt HardwareRobustel hardware: industrielt kvalitet, holdbart, bredt spændings/temperaturområde, omkostningseffektivt til industrielle/IoT-implementeringer i stor skala.
Dobbelt SIM-kort DesignDobbelt SIM-backup forbedrer netværksrobusthed = 2 netværk er bedre end 1!
Seriel Porte & Digital IO OmbordUnderstøtter ældre seriel enheder med rs232/rs485 grænseflader og giver maksimal fleksibilitet ved brug som modbus RTU grænseflader, med IO til statusindikation og kontrol.
Omfattende internationale certificeringerRobustel investerer kraftigt i globale certificeringer til Robustel’s Global IoT Router, hvilket gør den til en af de mest certificerede på verdensplan.

Anbefalet produkt

Find flere information om Robustel R2010 her